Since 1936

Over Kloppenburg

Kloppenburg Machinebouw ontwikkelt en produceert machines voor agrarische en industriële doeleinden. Door een voortdurende ontwikkeling van onze producten voldoen ze continu aan de eisen van vandaag. Naast seriematige productie leveren we ook klantspecifieke producten. Al sinds 1936 is het bedrijf gericht op de landbouw. Lees hier meer over het onstaan van Kloppenburg Machinebouw.

De wereld over

Onze machines gaan de hele wereld over en worden al in veel continenten gebruikt. Hieronder kunt u zien waar onze machines al naartoe zijn vervoerd.

Verenigde staten

Griekenland

Japan

Nederland

België

Polen

Frankrijk

Cyprus

Litouwen

Senegal

Australië

Noorwegen

Canada

Duitsland

Onze geschiedenis

1936

Oldenhuis B.V. wordt opgericht

Kloppenburg Machinebouw in Ulrum vindt zijn oorsprong in Oldenhuis B.V. te Ulrum. Al sinds 1936 is het bedrijf gericht op de landbouw. Door de jaren heen zijn veel machines voor de landbouw ontwikkeld, waaronder de Oldenhuis Looftrekker en Loofklapper.

1989

Kloppenburg mechanisatie

Oldenhuis B.V. is in 1989 overgenomen door Kloppenburg Mechanisatie B.V., die sinds 1968 fabrikant is van de WKM bietenoogstmachines.

2012

Naamsverandering

Op 1 juni 2012 is de naam gewijzigd in Kloppenburg Machinebouw.

2010

Overname zoon Kloppenburg

Oldenhuis B.V. te Ulrum stond tot 31 december 2010 onder leiding van Willem Kloppenburg. Na zijn overlijden hebben zijn kinderen het bedrijf overgenomen met Bart Kloppenburg als directeur.